Undervognsbehandling af din bil med PAVA hos

Auto Lindvang

Når bilen har gennemgået en PAVA-rustbekyttelse, har vi samtidig vurderet undervognens og karosseriets tilstand.
Denne vurdering er tilgængelig for vore kunder, idet vi lægger en PAVA - kundeinformation på bilens højre forsæde sammen med et rensesæt.

Der kan være tale om fejl som lakskader, overfladerust, rust i kanter og samlinger eller sågar gennemtæringer. Rustbeskyttelse vil dog ikke finde sted i forbindelse med alvorlige gennemtæringer uden forudgående aftale.

Åbenlyse mekaniske fejl vil også i et vist omfang være med taget i kundeinformationen.

Når vi har sat PAVA - mærkaten i din forrude, så er vi færdige for denne gang, og står inde for at din bil nu er forsvarligt rustbeskyttet.

Bilen kan dryppe lidt efter at du har fået den tilbage. Afdæk evt. garagegulv eller fliser med nogle gamle aviser indtil afdrypningen er ophørt, og pas på at du ikke får noget på tøjet i forbindelse med ind- og udstigning. Benyt rensesættet hvis det bliver nødvendigt!

Såfremt rustbeskyttelsesprogrammet følges og der er tegnet garanti, overgår levetidsgarantien ved ejerskifte til den nye ejer, hvorved brugtvognsværdien øges betydeligt.

 
Hvis PAVA-mærkaten af én eller anden grund fjernes eller mistes, så sørg endelig for at få din bil rustbeskyttet igen inden du handler bil. Det forøger bilens handelspris.

Levetidsgaranti

PAVA tilbyder absolut garanti mod gennemtæring af rust. Hør mere om Levetidsgaranti og Varevognsgaranti til nyere personbiler og privatregistrerede varevogne på gule plader.

Kvalitet & Kontrol

PAVA er veludført rustbeskyttelse og undervognsbehandling i topkvalitet. Vi kontrollerer rustbeskyttede biler genmem vores egenkontrol. Derudover tages der stikprøver af udvalgte biler i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner Dansk Karrosseri Teknik.

Om PAVA

PAVA er Danmarks største kæde med mere end 60 rustbeskyttelsescentre.  Siden 1974 har PAVA udviklet og produceret materialer til undervognsbehandling og rustbeskyttelse. Det er med baggrund i denne mangeårige erfaring at PAVA kan udføre den bedste rustbeskyttelse af din bil.