Nye afgifter, hvad betyder det for dig ?

Pr. 3. oktober 2017 træder der nye afgiftsregler i kraft. Det betyder at langt de fleste nye biler bliver billigere fra den dato. Det er dog meget individuelt, da blandt andet brændstofforbrug og sikkerhedsudstyr påvirker de nye priser.

Umiddelbart falder priserne på vores nye biler mellem 4.000 kr. og 50.000 kr. Hør meget mere om det i vores forretninger.

Når priserne falder på nye biler, så påvirker det også prisen på de brugte. Det er klart, at brugtpriserne ikke falder tilsvarende de nye og jo ældre bilen er, jo mindre påvirkning har det. Det betyder også, at der kan ske regulering i bytteprisen ved kunder, der allerede har indgået en købsaftale til levering efter 3. oktober. Har du købt i ren handel, så slår afgiftsændringen naturligvis 100% igennem på prisen.

Der er dog biler, der også bliver dyrere efter 3. oktober. Det er primært de små biler og ved os drejer det sig om Citroën C1 og Dacia Sandero. Her kan du på vores lagerbiler spare mellem 3500 kr. og 8000 kr., hvis du kan tage en hurtig beslutning, da bilerne skal leveres inden 3. oktober. 

Bemærk også, at den grønne ejerafgift stiger med 500 pr. år. på alle nye biler indregistreret efter 3. oktober.