Har du overvejet en motorrens ?

En motorrens får motoren til at yde sit optimale.

En motorrens er en indvendig rengøring af din bils motor, hvor vi fjerner sodaflejringer og andre forurenende partikler med en rensevæske.

Det foregår ved, at vi kobler rensemaskinen med rensevæske direkte til motorens indsugningssystem. Vi sprøjter rensevæsken ind i motoren, mens bilen kører med forhøjede omdrejninger.
æsken kommer ind og renser kritiske steder, hvor tilsodning opstår. Ved en dybdegående rens, renses både indsugningssystemet og brændstofsystemet. 

Resultatet er en renere motor - det forbedrer din bils ydeevne. 

At få lavet en motorrens tager blot 45 minutter, og vi har maskine og teknikere både i Aabenraa og Sønderborg til at foretage rens af din bils motor.
Det er oplagt at få foretaget en motorrens samtidig med et serviceeftersyn på bilen. Graden af tilsodning kan variere fordi biler er forskellige og har forskelligt kørselsmønster. 


Vi vil utroligt gerne høre dine erfaringer efter et indsugningsrens og dyse rens hos os, derfor kan du i september og oktober booke en tid, og få en motorens til kun 995,-kr, hvis blot vi må kontakte dig efterfølgende og spørge ind til effekten. 
Normalpris på indsugningsrens og dyse rens er kr. 1395.-

Kontakt os for at aftale en tid.