Renault ZOE

6 årsager til at vælge Renault ZOE

Træd ind i Renault ZOE's verden

Styrker - Gør byen til et sted, som alle drømmer om. Renault ZOE får drømme til at gå i opfyldelse! Ro, stilhed, lykke...

Komfort

Komfort og ro i sindet eller køreglæde? Med Renault ZOE behøver du ikke at vælge! Ren luft, stilhed, afslappet interiør, ideel temperatur, et væld af funktioner for at gøre kørslen lettere: Vi har tænkt på alt for at gøre det behageligt for dig.

Teknologi

Oplev innovation. Med over 60 anmeldte patenter for sit design, er Renault ZOE udstyret med den mest avancerede elektriske teknologi! 

Nyt 41 kWh batteri

Hos Renault er vi stolte af at være det første firma, der tilbyder dig en helt igennem elektrisk bil med en faktisk rækkevidde på 300 km i reel kørsel! En ny standard på markedet, vores 41 kWh batteri gør køreglæde, komfort og stilhed tilgængelig for alle.  

Caméléon™-lader om bord

Alle Renault ZOE biler er udstyret med vores patenterede Caméléon™-lader. Den kan yde en effekt fra 2 til 43 kW til batteriet i forhold til din valgte version. Du kan oplade til en rækkevidde på 80km* på blot 30 minutter, hvis du vælger en passende ladestander.

* Afhængig af motor

Multimedie

Opdag multimedie i kraft af enkle skræddersyede egenskaber til din Renault ZOE, inklusiv en bred berøringsskærm, Bluetooth, USB- og jack-stik på frontpanelet med mere. Det har aldrig været så let at lytte til din musik, synkronisere din telefonbog og få adgang til informationer om bilen!

Sikkerhed

Vi har i mange år haft en global tilgang og udviklet innovationer, der tager hensyn til alle risikofaktorer. Denne indsats er resulteret i, at Renault ZOE er blevet kåret som "bedste Supermini 2013" af Euro NCAP-organisationen.

Renault ZOE –

Beskyttet batteri

Kør med helt ro i sindet. Vores ingeniører har arbejdet intenst på at beskytte batteripakken, der er indbygget i din Renault ZOE's gulv. Batteriet på din Renault ZOE er beskyttet mod stød og slag for at sikre en ting: at du kan køre derhen, hvor du vil!