Nyheder

Renault Captur - en succes fornyes

Med knap 216.000 solgte enheder alene i 2016 blev Renault Captur den bedst sælgende crossover i Europa.
I Danmark har bilen siden introduktionen tilbage i 2013 nærmest konsekvent været kongen i sit segment – nu kommer en endnu bedre version.

Ganske som tilfældet var med den faceliftede Renault Clio er en af de mest synlige forandringer, at Captur nu fås med fuld LED lyspakke. I den underste del af kofangeren er der endvidere indkorporeret C-shaped LED Daytime Running Lights, som er blevet Renaults lyssignatur. Også baglygterne er blevet opdateret til LED.

Læs mere om den nye Renault Captur her!

Læs mere

Volvo præsenterer ny XC60 premium SUV

Den nye XC60, som er en af de sikreste biler, der nogensinde er produceret, er udstyret med masser af ny teknologi.
Under motorhjelmen i toppen af drivlineprogrammet i den nye XC60 ligger Volvo’s prisvindende T8 Twin Engine benzin plug-in hybrid. Motoren yder 407 hk og accelererer fra 0 til 100 km/timen på blot 5,3 sekunder. Den nye Volvo XC60 er en SUV, der er skabt til ikke at se ned på andre, men til at køre i.
Eksteriøret har en atletisk form i diskret, tidløs kvalitet. Interiøret er en fornem kombination af gennemtænkt arkitektur, smukke materialer og den allernyeste teknologi

Læs mere

Introduktion af Volvo V90 Cross Country

Den nye Volvo V90 Cross Country afslører Volvo’s hang til eventyr.

Med introduktionen af V90 Cross Country fuldender Volvo modelprogrammet i 90-serien.

Læs mere

Volvo Personal Service certificeringen til Auto Lindvang i Sønderborg

Sidste år kunne vi stolt præsentere Auto Lindvang i Aabenraa som det første Volvo Personal Service værksted i Danmark, og nu har vores værksted i Sønderborg også fået certificeringen. 
Volvo er først i den automotive verden med en helt ny tilgang til, hvordan service og reparation udføres på værkstedet. Resultatet er en bedre og mere effektiv service for kunderne. Auto Lindvang, Aabenraa er den første Volvoforhandler i Danmark til at introducere dette.

Læs mere

NY Scenic og Grand Scenic hos Auto Lindvang

Den nye Renault SCENIC og GRAND SCENIC opgraderer familiebilen til et nyt niveau: Sikkerhed i højsædet og plads til alle, innovative opbevaringsløsninger og fleksibel indretning. Samtidig har den et yderst elegant og dynamisk design. Med den nyeste teknologi inden for både sikkerhed og multimedier opfylder SCENIC alle sider af den moderne families behov.

Læs mere

Volvo V90 R-Design i Aabenraa som første sted i Danmark

Volvo introducerer de nye S90 og V90-modeller i ydelsesinspirerede R-design varianter. Kernen i S90 og V90 R-Design er et avanceret sportschassis, der giver en energisk køreoplevelse med godt greb i vejbanen. Du kan opleve Volvo V90 R-design hos Auto Lindvang i Aabenraa som første sted i Danmark.

Læs mere

Ny Renault Zoe præsterer revolutionerende rækkevidde

Nu er det slut med at bekymre sig om at nå frem, uanset hvor i Danmark man skal hen.
Renault Zoe med 41 kWh batteri og over 400 kilometers rækkevidde er nu et reelt alternativ til benzin eller dieselbilen.

Læs mere

Åbent hus lørdag den 14. og søndag den 15. januar kl. 11-16.

Lørdag den 14. Januar holder Citroën åbent hus med en attraktive kampagne priser på blandt andet C1, den nye C3 og C4 Cactus. Søndag holder vi åbent hus for alle mærker. 

Vi er overbeviste om at vi har drømmebilen fra Citroën, Dacia, Renault eller Volvo stående, og det koster ikke noget at kigge. Så kig ind og se nyhederne.

Læs mere

Citroën DS3, C4 & C4 Cactus - Mindre priser med mere udstyr!

Afgiftsnedsættelsen gør det endnu mere attraktivt at købe en Citroën! Inden nytår du du nemlig muligheden for at spare op til 20.000,-kr + du får mere udstyr med i prisen! 
Tilbudende gælder ved indregistrering senest 31.12.2016 og kun så længe lager haves på udvalgte modeller. 

Læs mere

Lindvang FLX - Danmarks mest fleksible måde at have bil på.

Vi lancerer nu vores eget billejekoncept, som gør det yderst fleksibelt, nemt og uforpligtende at have bil. Læs mere her! 

Læs mere

Er du også træt af firmabilsbeskatning? Så er deleleasing måske noget for dig.

Er du også træt af firmabilsbeskatning? Så er deleleasing måske noget for dig.

Deleleasing er en ordning, hvor et firma og en privatperson hver indgår aftale om leasing af samme bil. Læs mere her! 

Læs mere

Danmarkspremiere og åbent hus på den nye Citroën C3

Den nye Citroën C3 har et forfriskende design, som udstråler energi og samtidig styrke. Den skiller sig ud i en klasse med mange traditionelle konkurrenter.

Mulighederne for at sætte sit personlige præg på den nye Citroën C3 er mange, og så er den udviklet ud fra en meget bred tilgang til begrebet komfort. Oplev den nye Citroën C3 hos Auto Lindvang i Aabenraa & Sønderborg.

Læs mere

Ny finanslov betyder sænkning af registreringsafgiften.

Så er finansloven på plads og dermed sænkes registreringsafgiften. 

Hvad betyder det for dig, der har en bil og måske vil købe en ny?
Læs mere om hvad den sænkede registreringsafgift betyder for dig her!

Læs mere

Renault Talisman vinder Årets Business Bil 2017

Renault Talisman har lige vundet den prestigefyldte titel – Årets Business Bil 2017.
En kåring foretaget af Morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark – en fagforening med mere end 30.000 medlemmer,
der alle har det til fælles, at deres bil er deres kontor.

Læs mere

Kom tættere på ny Megane Sport Tourer

Kom tættere på ny Megane Sport Tourer Renault Mégane Sport Tourer kommer nu endelig i handlen. Priserne begynder ved 201.900 kr.

Den nye Renault Mégane Sport Tourer stikker i den grad af, når det handler om design. Samtidig sluger den 580 litrer bagage og med alle sæderne lagt ned, kan man smide 1695 liter ind og fragte genstande på op til 2,8 meter. Det er der ikke mange andre stationcars i segmentet der matcher.

Læs mere

Verdens premiere på Renault TALISMAN

Renault Talisman er Renaults nye, store bil i firmaklassen. Fyldt med teknologiske nyskabelser hentet direkte fra Renault Espace, byder Talisman ind med højteknologi og skrapt design. Du kan opleve Renault Talisman til åbent hus søndag den 19. juni fra 11-16.

Læs mere

Volvo S90 i Detroit

Når Volvo har valgt at introducere sin nye, vigtige premiumsedan, S90, på biludstillingen i Detroit er det et signal til amerikanerne om, at svenskerne er indstillet på et langsigtet engagement i USA, samtidig er det tegn på, at man tror på fortsat vækst i de kommende år.

Læs mere

Volvo Personal Service hos Auto Lindvang i Aabenraa

Volvo er først i den automotive verden med en helt ny tilgang til, hvordan service og reparation udføres på værkstedet. Resultatet er en bedre og mere effektiv service for kunderne. Auto Lindvang, Aabenraa er den første Volvoforhandler i Danmark til at introducere dette.

Læs mere